Vânătoare de comori în București

0
108

Bucureștiul este plin de comori. Unele pe lângă care trecem zi de zi fără să ne dăm seama. Provocat de Cronicari Digitali, cel mai amplu proiect cultural românesc creat de Zaga Brand și Humart, în weekend voi lua la pas centrul Bucureștiului căutând să potrivesc indiciile din Treasure Games cu locurile care-mi ies în cale. Practic, pornind de la Muzeul Țăranului Român, cu o hartă și o listă de indicii, am câteva ore la dispoziție ca să fac o plimbare conștientă (sic!) prin zonele cu povești ale orașului, de pe axa Kisseleff – Calea Victoriei, de la Piațeta Regelui, la Piața Națiunilor Unite.

Pentru cine vrea să ia parte la joc, totul este gratuit, dar este necesară o înscriere online sau la ”centrul de comandă” Cronicari Digitali de la Muzeul Țăranului Român, vineri, sâmbătă sau duminică, între orele 14:00 – 16.30. De ce e necesară înscrierea? Toți participanții au acces în locuri speciale cu ajutorul brățării primite, dar și șansa de a câștiga un premiu în bani, invitații sau obiecte.

Pornind de la indiciile furnizate de Cronicari Digitali la punctul de start de la Muzeul Țăranului Român, vineri, sâmbătă și duminică, participanții vor avea de descoperit soluțiile corecte urmând o serie de indicii pentru a putea urma un traseu, pe parcursul căruia vor afla povești ale Bucureștiului, vor descoperi obiective și vor putea vizita gratuit muzee deschise special pentru ei.

La al doilea punct de pe traseu (un avanpost diferit în fiecare zi), toți participanții pot câștiga instant un premiu, prin deblocarea unui nou indiciu. Confirmarea descoperirii corecte a fiecărui punct marcat pe traseu se face cu ajutorul unor stories pe Instagram. Astfel, participanții iau parte și la concursurile care aduc premii totale de până la 2.000 Euro.

Itinerariul fiecărei zile va fi diferit și va include o surpriză. Unul dintre indicii va conduce către un obiectiv de patrimoniu cultural, deschis special pentru acest event, în care „jucătorii” vor avea acces liber pentru vizitare și creare de conținut. În toate zilele, pe lângă moștenirea culturală a orașului, descoperirile vor include și o legătură surpriză cu viitorul în zona special gândită de Orange România.

Participanții care au găsit într-o zi toate indiciile și au descoperit toate obiectivele de pe traseu intră în tragerea la sorți pentru un premiu zilnic de 1.000 de lei pentru Best Treasure Hunter. Mai mult, cei care se încumetă să pornească în Treasure Games atât vineri, cât și sâmbătă sau duminică acumulează mai multe șanse de câștig.

Ne vedem pe străzi, în weekend! Ne întâlnim în stories #treasuregames pe Instagram!

Treasure Games București 2022

Treasure Games București 2022 este un proiect al agenției Zaga Brand, realizat împreună cu Asociația Human Made Art – HUMART și  Muzeul Țăranului Român, alături de Raiffeissen Bank Romania, Orange România și Electrolux România.  Participanții vor fi hidratați pe traseu de Aqua Carpatica.

Obiectivele de patrimoniu vor fi deschise cu ajutorul: Muzeul Municipiului București și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.