Uber Caleașca Încoronării

0
74
EDITORIAL USE ONLY Uber Coronation Carriage. Issue date: Wednesday April 26, 2023. PA Photo. Photo credit should read: Kieran Cleeves/PA Wire

Pentru a celebra încoronarea Regelui Charles al III-lea, la finalul acestei săptămâni, Uber oferă o experiență regală.E drept că se întâmplă doar la Londra, dar pentru cine are norocul să fie acolo, pare o experiență de neratat!

„Caleașca Încoronării” va fi disponibilă între orele 13 și 16 pe 3, 4 și 5 mai în Parcul Dulwich din Londra, iar utilizatorii o pot rezerva direct din aplicația Uber. Motivul pentru care Uber oferă acest serviciu vine în urma unui studiu prin care compania a aflat că 48% dintre britanici își doresc experiența regală a unei plimbări într-o caleașcă trasă de cai.
Anunțul Uber vine în urma unor date care arată că 51% dintre britanici vor sărbători încoronarea, în timp ce 29% planifică să fie în Londra în săptămâna evenimentului.

Trăsura specială a fost creată urmărind îndeaproape designul altor calești regale, oferind utilizatorilor ocazia de a experimenta luxul călătoriilor disponibil în mod obișnuit doar membrilor monarhiei britanice. Chiar și caii vor purta haine regale, pentru a se asorta cu decorul trăsurii. Aceasta va fi ornată cu statuete, conform trăsurii oficiale a Regelui Charles al III-lea. Caleașca Uber va fi decorată cu scaune de pluș și perne de catifea, pentru confortul călătorilor.

EDITORIAL USE ONLY
Uber Coronation Carriage. Issue date: Wednesday April 26, 2023. PA Photo. Photo credit should read: Kieran Cleeves/PA Wire

Pentru a călători în Caleașca Încoronării, utilizatorii vor merge la intrarea auto din Parcul Dulwich, iar acolo un concierge special le va rezerva cursa în aplicație. În fiecare zi, va exista un număr limitat de călătorii disponibile.

Andrew Brem, General Manager Uber UK declară: „Ce modalitate mai bună de a sărbători unul dintre cele mai semnificative evenimente din 2023 decât posibilitatea de a călători ca un rege, într-o caleașcă trasă de cai? Căutăm întotdeauna noi feluri prin care să adăugăm puțină magie călătoriilor și suntem bucuroși că am reușit să aducem o trăsură regală în aplicația Uber”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.