#StopWar​ #SaveUkraine Maratonul caritabil din Polonia se vede la TVR 1

0
98

Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim,Craig David, Salvador Sobral, Netta, Ruslana, Jamala şi alţi artişti ucraineni participă la evenimentul organizat de Televiziunea Publică din Polonia (TVP), cu sprijinul televiziunilor publice europene.

Aproape douăzeci de țări din Europa, peste cincizeci de artiști din întreaga lume și un public de milioane de oameni participă duminică, 27 martie, la maratonul caritabil #SalvaţiUcraina (#SaveUkraine), organizat cu scopul de a sprijini populaţia Ucrainei.

Prin transmisiuni şi legături live din studioul TVP, oameni influenți, vedete din muzică sau lideri de opinie se vor adresa telespectatorilor din întreaga lume rostind cuvinte de susținere pentru Ucraina. Vor fi organizate, de asemenea, vizionări publice pe ecrane mari în stradă, show-ul fiind astfel disponibil celor care se află în Varşovia și alte mari pieţe din oraşe europene.

Duminică, de la ora 21.10, la TVR 1, telespectatorii din România vor putea viziona spectacolul organizat cu scopul de a strânge fonduri şi a oferi ajutor pentru Ucraina, care se confruntă cu o situaţie dramatică generată de război și cu o criză umanitară în evoluţie.

Muzicieni, artişti, activişti civici, lideri, actori, sportivi, voluntari din lumea întragă îşi vor arăta sprijinul pentru Ucraina în timpul celor două ore ale spectacolului caritabil, care va fi retransmis de televiziuni din 20 de ţări din Europa şi din lume, platforme de streaming şi reţele sociale. Publicul va putea să doneze pentru această cauză umanitară înaintea, în timpul şi după difuzarea evenimentului caritabil.

Trupe celebre şi artişti precum Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim și Craig David, Veronika Moloshna, Julia Belei, trupa Taraka vor participa la spectacol. Câştigătorii Eurovision Salvador Sobral şi Netta se numără şi ei printre cei care se vor adresa audienţei cu mesaje care să încurajeze donaţiile. Şi numeroşi artiști din Ucraina, inclusiv Dakha Brakha, Ruslana, The Hardkiss, Jamala, Go_A, Monatik, Alyona Alyona se alătură evenimentului.

Maratonul umanitar televizat va fi prezentat de Maria Yefrosynina și Tymur Miroshnychenko – din Ucraina și Ida Nowakowska și Donald Arleth – de la TVP.

Simbolul maratonului #SaveUkraine, creat de artistul ucrainean Daniel Skrypnyk, este floarea-soarelui, care reprezintă întreaga Ucraină şi care a devenit elementul cheie în dezvoltarea identităţii vizuale a proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.