Mixez micul dejun

0
42

[P] Dacă nu mai sunt la butoane la radio, trebuie să mixez ceva. Așa că îmi mixez micul dejun din farfurie, dar cumva direct la sursă. Mixit.ro este locul unde am găsit cum să fac asta, iar rezultatul este delicios și sănătos, vine la cutie direct din Cehia, iar în pachet este mai mult decât m-aș fi așteptat. Obișnuiesc să încep zilele cu cereale cu lapte, formula sănătoasă de mic dejun care mă ajută să păstrez nivelul de energie peste zi și să pot zâmbi constant. Pentru că trebuie cumva castronul meu să fie consistent și echilibrat, musli mi se pare formula câștigătoare.

Doar că există în comerț multe amestecuri cu o concentrație mare de zahăr, o listă de ingrediente codate cu E de multe ori mai mare decât cea pe care o înțeleg, fructe prea uscate sau tot felul de cereale care predomină și care nu mă fac prea fericit. Așa am ajuns să găsesc răsfățul de dimineață numit MIXIT și am început cu un Set de Paște cu bol de primăvară, în ofertă în aceste zile. În pachet este și un plic cu ouăle tradiționale de Paște cu migdale crocante, o nebunie care nu e prea dulce și care dă dependență.

P.S. Am fost rugat să evaluez produsele și să spun cum mi se par, fără să existe vreo cerință sau indicație, așa că dincolo de marcajul [P] prin care vă spun onest că scriu la invitația brandului, toate opiniile și senzațiile plăcute nu sunt influențate în vreun fel 🙂 Chiar m-am bucurat de gust și idee și dincolo de campania lor de Paște intenționez să rămân client fidel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.