Marius Matache și Teddy Tudoroiu aduc “Folk pentru Biodiversitate”, în 5 aprilie, la Sala Gloria din București

0
161

Doi oameni de milioane, Marius Matache și Teddy Tudoroiu  vă așteaptă în 5 aprilie la Sala Gloria (Str. Bucovina nr. 6, în vecinătatea parcului A.I. Cuza) pentru o seară caritabilă de muzică și bună dispoziție intitulată Comedii și convenții muzicale. Spectacolul dă startul campaniei “Folk pentru Biodiversitate”, care va include mai multe evenimente ce au ca scop strângerea de fonduri pentru Centrul pentru reabilitarea faunei sălbatice ACDB de la Petrești (jud. Vrancea).

Practic, zâmbetele, răsfățul și alte fandoseli sunt garantate de căldura din vocea lui Teddy și glumele de autobază ale lui Make. Primăvara ar trebui să-și fi intrat în drepturi la data concertului, deci Matache să termine cu Ninsorium-ul lui. Teddy a zis că dă cafeaua în cântec, dacă dă Make vinul. Nu lipsesc nici invitații, în frunte cu Berti Barbera (percuții) și Matei Vasilescu (țambal).

“Când nu sunt pe scenă, sunt implicat de peste două decenii în proiecte ce vizează conservarea biodiversității României. Astfel că am spus “DA!” instantaneu propunerii colegilor de la Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice de a contribui la campania de fundrasing prin spectacolele mele”, a detaliat Marius Matache, muzician și cercetător.

Spectatorii vor putea contribui la activitățile de reabilitare a animalelor rănite atât prin achiziția de bilete la spectacol, cât și prin donațiile ce vor putea fi făcute la fața locului. De asemenea, vor putea dona online prin intermediul platformei PAGO sau prin completarea formularului 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către ACDB.

„În România milioane de animale sălbatice sunt rănite și chiar ucise din pricina impactului activităților omenești. Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice al ACDB, este unul dintre cele mai eficiente locuri autorizate din Romania în care se poate salva un animal sălbatic. Menținerea funcțională a centrului, depinde de efortul comun al susținătorilor noștri.”

Prețul biletelor pentru spectacolul din 5 aprilie de la Sala Gloria este de 60 de lei până în 31 martie și 70 de lei după 1 aprilie. Biletele pot fi achiziționate pe platforma IaBilet.ro.

Campania va continua pe parcursul acestui an cu mai multe concerte susținute de Marius Matache și invitații săi în diferite orașe din țară. Datele și locurile de desfășurare ale evenimentelor vor fi anunțate în curând pe www.mariusmatache.ro și pe canalele social media ale artistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.