Indubitabil, Ramon merită să fie la cinema

0
137

”Ramon” este indubitabil o comedie cel puțin decentă, una care merită să fie văzută la cinema. Dacă treceți de reclama prelungită la apă și vin din primele secvențe, filmul devine din ce în ce mai bun. Fix probabil ca strugurii din via lui Ramon după ce sunt transformați în licoarea magică.

Am văzut filmul la Cinema City, cu ocazia uneia dintre premierele de gală, iar sala a primit foarte bine mai toate glumele. S-a râs, aplaudat și s-a plecat cu un zâmbet larg. Este un film mult mai așezat și calculat față de ”Teambuilding” sau alte comedii românești cu succes la box office. Nu e la fel de elaborat ca ”Taximetriști”. Livrează o comedie cu accente romantice care cred că avea succes mai ales la cei trecuți de o vârstă. Pe alocuri glumele amintesc de revelioanele TV. Așezate, ușor de înțeles de toată lumea și cât să nu deranjeze pe cineva. Pavel Bartoș este și producător… și scenarist… și mai ales actor. Și se descurcă de milioane! De altfel, toți actorii joacă foarte bine. Filmările sunt bune, scenariul are o dinamică care nu te lasă să te plictisești, iar la final concluzia este că indubitabil (sic!) ”Ramon” merită să fie la cinema!

Pe scurt, în film, viața lui Ramon  este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește o femeie de care se îndrăgostește.

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata visurilor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.