Experiența IMAX cu ”Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”

0
53

Ce poți să faci în zilele în care îți vine să stai în casă pentru că vremea, deși e primăvară, pare decupată dintr-un tabou de toamnă târzie? Evadezi din realitate într-o lume fantastică! Unde se întâmpla asta cel mai simplu și comod?! La cinema! Cum faci să pari că ești parte din poveste? Intri într-o sală IMAX la Cinema City! Atât de simplu!

Am profitat de weekend ca să văd ”Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”. Mă uitam prin știri și pare că nu sunt singurul care a făcut asta… cu cele mai mari încasări în weekend, 1.111.973 de lei, producţia a fost campioana la box office, potrivit datelor cinemagia.ro. Chiar dacă e 2D, pe ecran IMAX este foarte intensă acțiunea și nu prea sunt detalii care să le fi scăpat producătorilor. Personaje bine conturate, acțiune suficient de multă cât să nu simți că e un film de peste două ore, ”Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” este o continuare care o să-i satisfacă pe fanii seriei. Mads Mikkelsen, care l-a înlocuit pe Johnny Depp în rolul lui Gellert Grindelwald, este foarte convingător ca băiat rău. Eddie Redmayne este carismatic și l-am văzut și la ”The Tonight Show” cât de bine a pătruns în personaj și mai ales cât de natural pare în dansul care face sălile de cinema să râdă cu poftă…

Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) știe că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) responsabilitatea de a conduce o echipă curajoasă de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care se întâlnesc cu animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea în creștere de adepți a lui Grindelwald.

”Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” e o poveste perfectă pentru familie, iar dacă vă puteți lipsi de IMAX (dar zău că e unul dintre filmele unde merită cei câțiva lei în plus), azi este Cinemarți, ceea ce înseamnă că sunt oferte foarte bune ca să mergeți cu toată familia sau în grup extins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.