Cum să te îndrăgostești de satul românesc în 2 zile. Povestea Suflet de România

0
62

Suflet de România a fost un festival de două zile pe Domeniul Regal de la Săvârșin, organizat de Profi.

Desfășurat în ultimul weekend din aprilie, simultan cu redeschiderea pentru public a Domeniului Regal, festivalul a fost o poartă larg deschisă către tot ce are mai bun și frumos satul românesc. Asta a fost tradusă, în eveniment, prin ”ulițe” care au oferit ateliere care să familiarizeze pe toată lumea cu meșteșuguri și tradiții, dar și un târg al producătorilor locali. Au fost filme românești selectate alături de Cinemaraton, dar și concerte, dansuri și o atmosferă ca de familie în care toți știm cum să avem grijă unul de celălalt ca să ne fie mai bine împreună.

Am fost implicat în această poveste și poate ceea ce scriu e trecut prin prea multe filtre,unele ale stresului pe care l-a presupus pregătirea, desfășurarea și ce urmează unui festival, însă scuturând această încărcătură tot pot să pun mâna pe inimă și să spun că Suflet de România a fost în realitate un ghid despre ”Cum să te îndrăgostești de satul românesc în 2 zile”. A fost un ghid construit cu suflet de Profi, Goldfish Project și susținut pentru a fi comunicat de Zaga Brand.

Am avut onoarea câtorva vorbe șoptite la ureche de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, iar în ele am primit răspunsul pe care îl caut de mai bine de un an. Mulțumesc, Majestate!

Când pui suflet, nu are cum să nu fie bine! Chiar dacă binele pare uneori distant…

Festivalul Suflet de România, în imagini


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.