“Cocoşatul de la Notre-Dame”, în premieră naţională la TNB

0
133

Scena culturală a acestui an va fi una bogată. Veștile bune au început încă de pe finalul lui 2022, iar azi am aflat că TNB va fi locul unde va fi pus în scenă spectacolul extraordinar de balet “Cocoşatul de la Notre-Dame”. În premieră naţională, acesta vaputea fi urmărit pe scena Sălii Ion Caramitru, pe 6 martie de la ora 20:00.

Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în foarte multe teatre din țară, din Europa și din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Pentru prima dată vor fi împreună pe aceeași scenă trei ansambluri profesioniste de balet: ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI MAGHIARE DE STAT DIN CLUJ-NAPOCA, ANSAMBLUL DE BALET AL TEATRO D’OPERA ITALIANA și ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX.

“Cocoşatul de la Notre-Dame” de pe 6 martie va aduce la un loc peste 50 de balerini. Eclerajul şi luminile de scenă, efectele speciale, proiecțiile în 3D, efectele cu “fum greu” produs din gheață carbonică, fac din “Cocoşatul de la Notre-Dame” cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani!

Montarea are la bază romanul “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885).

Bilete şi detalii pe: Bilet.ro, Ticketstore.ro, BLT.ro şi pe paginile de Facebook Cortina AG şi Opera VOX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.