Bufnița

2
121

2022 a început pentru mine cu o bufniță. Înainte să știu că bufnița mă va urmări pe parcursul primelor luni din 2022.

Povestea bufniței mele începe înainte de Crăciun, când un prieten a considerat drept un cadou potrivit o brățară cu o bufniță. M-am bucurat de cadou iar brățara mă însoțește de atunci. Nici nu bănuiam că bufnița va fi cumva laitmotiv. Mi-a explicat prietenul meu că bufnița este un simbol al înțelepciunii. În Orient, bufniţa a fost legată de însemne regale în diverse epoci. Bufniţa întruchipa în China antică şi principiul yang, facând trimitere la vitalitate, forţă și energie. La amerindieni, bufniţa era pasărea ocrotitoare a destinului şi a nopţii. Bufniţa apare în Feng Shui ca reprezentare a înţelepciunii şi cunoaşterii, ajutând la dispersarea ignoranţei şi dezvoltarea capacităţilor în carieră. Cu așa descriere, normal că am rămas cu bufnița mea norocoasă la mâna dreaptă. Cu ea scriu, mănânc, dau noroc și îmbrățișez puternic pe cei dragi și pe cei care simt că au nevoie să le împărtășesc din energia mea.

Mama a simțit și ea nevoia să continue povestea bufniței, așa că mi-a completat, de ziua mea, colecția cu un mic totem atașat unei flori. Dar poate nu aș fi legat ceva în gândurile mele despre bufniță dacă nu s-ar fi întâmplat ca în prima zi când am intrat în noua mea casă de la Zaga Brand, în birou, să văd mare pe perete desenată o bufniță. Să nu cred în semne?!

Când a ajuns prima bufniță la mine nici nu mă gândeam că voi lua decizii așa importante în carieră sau că voi ajunge să mă despart de locul în care am pus toată pasiunea și dedicarea de care am fost capabil. Totuși, când am intrat prima dată în birou și am văzut ce este pe perete, am ajuns la concluzia că Universul a căutat să îmi dea semne și să-mi transmită un mesaj. Iar eu l-am ascultat. Mulțumesc!

FOTO 1: Prima fotografie făcută când am intrat în birou…

FOTO 2: Ana Dumitru

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.