Am testat Uber Black

0
288

Am avut ocazia să fiu printre primii români care testează Uber Black. Cum a fost experiența? Merită un upgrade premium o cursă în București?

Să le luăm pe rând… M-am urcat într-o mașină nou-nouță Tesla. O Tesla Model 3 cu scaunele îmbrăcate în piele și acoperișul care mă lăsa să admir cerul. Doar asta și ar fi fost suficient să zic că merită, mai ales că altfel a trecul timpul petrecut în trafic.

Dar la mașina premium se adaugă un șofer chiar de milioane, cu care am putut să am o discuție tare interesantă despre mașina aproape SF în care mă aflam. Noul serviciu, care se mai regăsește și în alte orașe mari, precum Londra sau New York, nu este ieftin, dar nici inaccesibil. Prețurile pentru curse pornesc de la 38 RON (comparativ cu 16 pentru Uber X). Serviciul oferă mașini premium prin modele precum Mercedes-Benz Clasa E, Volkswagen ID.4 sau Tesla Model 3. Șoferii care aleg să conducă cu Uber Black trebuie să mențină un rating minim de 4.85.

Pentru cei mai pretențioși există câteva opțiuni care fac orice cursă mai plăcută:

  • Modul Silențios: dacă pasagerii au nevoie să răspundă la mail-uri sau vor doar să se relaxeze, cursa poate fi una silențioasă prin simpla apăsare a unui buton. Dacă, în schimb, preferă o conversație, pot selecta această opțiune.
  • Ajutor cu bagajele: pasagerii pot anunța șoferii că au nevoie de ajutor pentru bagajele lor.
  • Controlul temperaturii: pasagerii pot comunica temperatura pe care o doresc înainte de a urca în autovehicul.

Personalizarea experienței se face simplu din app și chiar funcționează așa cum este promovată. La prima călătorie, Uber Black este fix cum promite să fie: o experiență premium plăcută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.