40 de biblioteci sătești din 10 județe ale țării s-au alăturat rețelei Girl Power Network

0
42

Rețeaua Girl Power Network, activă în 50 de sate din România, oferă educație pentru dezvoltare unui număr de peste 500 de fete. 40 de biblioteci sătești din 10 județe ale țării s-au alăturat rețelei Girl Power Network, oferind adolescentelor din mediul rural o experiență de învățare gândită să completeze informațiile pe care acestea le primesc la școală.

Scopul proiectului GirlPower Network – Rețeaua fetelor puternice din rural este să  educe, să crească nivelul de capacitare și să dezvolte intelectual 500 de fete din mediul rural, pentru ca ele să facă față mai bine provocărilor aduse de viitor. Astfel, adolescentele vor face față situațiilor de violență verbală și fizică, directă și online, de defăimare și jignire, vor deveni puternice prin dobândirea de cunoștințe și competențe sociale, vor avea curajul  de a-și exprima opinia și de a participa la deciziile comunității în chestiuni care le privesc.

Proiectul este derulat Fundația Progress, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Mai multe informații despre ce fac oamenii #demilioane de la Progress găsiți aici: www.progressfoundation.ro 

FOTO ILUSTRAȚIE: Ivan Aleksic/Unsplash

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.