DEMILIOANE.RO

EXPERIENTE, OAMENI, LOCURI, STIRI #DEMILIOANE

Puterea unui vis. De la ”un piure cu carne” la o casă pentru visuri mai mari

Visurile noastre s-ar putea să nu se împlinească niciodată dacă nu le rostim și nu credem în ele. Mai ales atunci când pare un vis imposibil. Pentru că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat și lași și pe ceilalți să contribuie la împlinirea visului tău.

Roxana, fetița din Vaslui care a emoționat întreaga țară după ce a mărturisit, într-un reportaj PRO TV, că dorința ei cea mai mare este ”un piure cu carne”, s-a mutat înainte de Crăciun într-o casă nouă.

Realizată prin eforturile Fundației ”Casa Share”, coordonată de ieșeanul Bogdan Tănasă, Roxana pare un copil mult mai fericit. De la un vis simplu s-a ajuns la un deznodământ care schimbă vieți. Asta pentru că există oameni care nu se plâng de lipsuri, nu acuză autoritățile că nu se implică, nu se pierd în acuzații, ci aleg să se implice pentru a schimba ei ceva. Și partea frumoasă este că nu sunt singuri.

Oamenii buni au nevoie doar de un catalizator. Cineva care să-i aducă împreună și să le ofere visuri pentru care să lucreze împreună. În lipsa lor, credem că lumea este formată doar din impostură și lipsurile care devin din ce în ce mai vizibile, din păcate.

Colegii mei de la Europa FM, Lavinia Dragomir, Alina Nistor și Victor Marin  spun povestea unui om care ajută  visurile frumoase să se îndeplinească pornind cu fundația unei vieți normale: un loc pe care să-l poți numi ”acasă”.

Eroul acestei povești este Bogdan Tănasă, prin Fundația Casa Share, fondată de el în urmă cu patru ani. Vestea  #demilioane este că eforturile lui au trecut dincolo de un reportaj și fetița la care toți se uitau plini de compasiune are acum un loc în care să se simtă ”acasă” și toate șansele să-și crioască un viitor mai bun, parte a unui alt vis, mult mai frumos decât cei care implică ”un piure cu carne”. Acum, Roxana  vrea să devină doctoriță.

Mai multe detalii despre cum puteţi susţine pe Bogdan Tănasă și Casa Share găsiţi pe site-ul casashare.ro.

Detalii despre campania Europa FM ”Urmează-ți visul” găsiți la adresa europafm.ro/urmeaza-ti-visul